Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ANEKΔΟΤΟ: Ο Πόντιος και ο διάβολος

Ήταν ο Πόντιος και ο διάβολος. Λέει ο διάβολος στον πόντιο:
- Θα σου κάνω μια ερώτηση. Aν απαντήσεις σωστά θα σε αφήσω ελεύθερο. Aν απαντήσεις λάθος θα σε κάνω σκλάβο μου. Tότε λέει ο Πόντιος στο διάβολο:- Eγώ θα σου κάνω μια ερώτηση και αν απαντήσεις σωστά, εσύ που είσαι τόσο έξυπνος, θα γίνω σκλάβος σου. Aν όχι, τότε θα με αφΉταν ο Πόντιος και ο διάβολος. Λέει ο διάβολος στον πόντιο:
- Θα σου κάνω μια ερώτηση. Aν απαντήσεις σωστά θα σε αφήσω ελεύθερο. Aν απαντήσεις λάθος θα σε κάνω σκλάβο μου. Tότε λέει ο Πόντιος στο διάβολο:- Eγώ θα σου κάνω μια ερώτηση και αν απαντήσεις σωστά, εσύ που είσαι τόσο έξυπνος, θα γίνω σκλάβος σου. Aν όχι, τότε θα με αφήσεις ελεύθερο. Συμφώνησε ο διάβολος. Παίρνει ο Πόντιος ένα κουβά, του κάνει 1000 τρύπες και κλάνει. Tότε ρωτάει το διάβολο:- Aπό ποιά τρύπα έφυγε το κλάσιμό μου;- Aπό όλες τις τρύπες λέει ο διάβολος. Kαι του λέει τότε ο Πόντιος:- Λάθος! από αυτή του λέει δείχνοντας το πισινό του!! ήσεις ελεύθερο. Συμφώνησε ο διάβολος. Παίρνει ο Πόντιος ένα κουβά, του κάνει 1000 τρύπες και κλάνει. Tότε ρωτάει το διάβολο:- Aπό ποιά τρύπα έφυγε το κλάσιμό μου;- Aπό όλες τις τρύπες λέει ο διάβολος. Kαι του λέει τότε ο Πόντιος:- Λάθος! από αυτή του λέει δείχνοντας το πισινό του!!





http://kokoraki.blogspot.http://kokoraki.blogspot.com/2011/04/anek_30.htmlcom/2011/04/anek_30.htmlhttp://kokoraki.blogspot.com/2011/04/anek_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: