Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ντροπή...

Το ελληνικό ποδόσφαιρό νοσεί. Νοσεί και είναι γεγονός, παρά τις «προσπάθειες» που καταβάλουν κατά καιρούς οι δήθεν παράγοντες για να το φέρουν στη θέση που του αξίζει.

Ξεφτίλα…




Φωτεινό παράδειγμα της ανίατης ασθένειας ο σημερινός τελικός κυπέλου. Ένας τελικός που δεν θα τον θυμάται κανείς για τα αγωνιστικά, αλλά για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και με τη λήξη.

Μια λήξη που ο διαιτητής δεν πρόλαβε ποτέ να τη σφυρίξει.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό φάνηκε από τα επεισόδια που έγιναν πολύ πριν ξεκινήσει ο αγώνας, δηλαδή κατά την προσέλευση των φιλάθλων στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα ο τελικός ξεκίνησε με εννέα λεπτά καθυστέρηση, αφού ο εξωτερικός χώρος του ΟΑΚΑ είχε μετατραπεί δε πεδίο μάχης.

Πριν γίνουν όλα αυτά στη Λ. Αλεξάνδρας, αλλά και σε άλλους δρόμους της Αθήνας οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ υπάρχουν μέχρι και καταγγελίες για ξυλοδαρμούς φιλάθλων από αστυνομικούς.

Πριν από τη λήξη και αφού η ΑΕΚ ήταν μπροστά με 3 γκολ οι οπαδοί της έκοβαν βόλτες ανενόχλητοι στο ταρτάν του ΟΑΚΑ καλλιεργώντας στην ουσία ένα είδος τρομοκρατίας και χωρίς κανείς να προσπαθήσει να τους απομακρύνει.


Προτού ο Τάσος Κάκος σφυρίξει τη λήξη, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προπηλακίζοντας τους οπαδούς του Ατρομήτου, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, οπαδοί και παίκτες έπαιζαν άγριο ξύλο.

Φτάσαμε στο σημείο οι παίκτες να έχουν μπει στα αποδυτήρια και ακόμη να μη γνωρίζουμε αν o αγώνας έχει τελειώσει ή αν ο διαιτητής τον έχει διακόψει λόγω της εισβολής τον οπαδών.

Δώνης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπουρδέλο

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γ. Δώνης σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα τα είπε όλα. « Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπουρδέλο, το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο». Πρόκειται για μια δήλωση που σίγουρα θα σχολιαστεί πολύ και ποικιλοτρόπως.


Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τις εικόνες ντροπής που μέσω των πρακτορείων κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου. Ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς κύριοι αρμόδιοι και η απραξία σας πλέον προκαλεί αηδία και αποστροφή.

newstoday.grhttp://eisodos17.blogspot.com/2011/05/blog-post_2038.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FKDXJq+%28%CE%95%CE%AF%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82+17%29
.....................................................................................................................................................................




Δεν υπάρχουν σχόλια: