Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Σε ποιο κανάλι η Αννίτα Πάνια μετά το κλείσιμο του Alter

annita-pania

Με ποιο κανάλι συζητά η Αννίτα Πάνια μετά το κλείσιμο του Alter; Που θα βρει τηλεοπτική στέγη την επόμενη χρονιά;

Η εποχή των τηλε-μεταγραφών έφτασε και όλα τα κανάλια που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να καταστρώνουν τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια, έχουν περάσει στην αντεπίθεση, προκειμένου έγκαιρα να καταφέρουν να κάνουν τις πιο έξυπνες και τις πιο οικονομικές κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Alpha έχουν βάλει για ακόμα μία φορά στο τηλεοπτικό τους στόχαστρο την Αννίτα Πάνια και τα «Παρατράγουδά της» και σχεδιάζουν να περάσουν σε στενό μαρκάρισμα της ξανθιάς παρουσιάστριας, προκειμένου αυτή την φορά το τηλε-συνοικέσιο να πετύχει.

Μην ξεχνάτε πως και πέρσι ο Alpha θέλησε να διεκδικήσει την Αννίτα Πάνια, αλλά στο τέλος ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε η όλη προσπάθεια.

Ετσι, τώρα που τα τηλεοπτικά δεδομένα έχουν αλλάξει, οι της Κάντζας συνεχίζουν το μεταγραφικό έργο που άφησαν πέρσι στην μέση και θεωρούν μάλιστα, πως λόγω της Ρούλας Κορομηλά που είναι στενή φίλη και κουμπάρα της Αννίτας και του Νίκου Καρβέλλα και της οποίας εννοείται πως η βοήθεια θα ζητηθεί, πως μία χαρά μπορούν να τα καταφέρουν και να αποκτήσουν την Αννίτα στο κανάλι τους.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/annita-pania-alpha/#ixzz1LtFHcBJr
......................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: