Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μ. Παπαοικονόμου: “Φοβόμουν πως στην κρίση το “Νησί” δεν θα είχε τηλεθέαση!”


Λίγο μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Mega “To Νησί”, η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου αποκαλύπτει πως κρατά τις καλές αναμνήσεις από το σενάριο και τα γυρίσματα και ετοιμάζεται για την επόμενη δουλειά της.
Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μετρά τουλάχιστον 15 επιτυχημένες σειρές και μας έχει δώσει πολλές συγκινητικές και ποιοτικές στιγμές στην τηλεόραση. Ωστόσο, πάντα συγκρατημένη και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη δουλειά της, η ίδια απολαμβάνει την επιτυχία, γνωρίζοντας, όμως πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. “Δεν σκέφτομαι την επιτυχία. Η σκέψη μου πάει στην επόμενη δουλειά. Μπορεί να έφυγα από το σενάριο (σ.σ. Νησί), κουβαλάω, όμως νέους φίλους, υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρία. Αυτή η δουλειά είναι κομμάτι της ζωής μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glow”.
Ακόμη, η γνωστή σεναριογράφος αποκάλυψε πως στην αρχή ήταν επιφυλακτική. “Φοβόμουν πως στην κρίση ένα στενάχωρο θέμα θα ήταν δύσκολο να αποκτήσει τηλεθέαση. Ευτυχώς διαψεύστηκα. Φαίνεται ότι ο κόσμος είχε ανάγκη να δει κάτι αληθινό, καλοφτιαγμένο, ολοκληρωμένο. Χάρηκα γιατί διαψεύστηκαν όσοι έλεγαν ότι ο κόσμος θέλει το εύκολο και μας σέρβιραν σκουπίδια”, συμπλήρωσε.
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ίδια αποκάλυψε ότι ο μεγάλος γιός της είναι επιχειρηματίας, ενώ ο μικρός ακολούθησε τα βήματά της και είναι σκηνοθέτης στο Λος Άντζελες.
Παράλληλα, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν πολλές σκηνές στις οποίες έχει κλάψει, ενώ δήλωσε πως δύσκολα θα έγραφε σενάριο για κωμωδία.
Τέλος,, στην ερώτηση αν αισθάνεται μοναξιά, η ίδια είπε: “Δεν αισθάνομαι ποτέ μόνη. Επέλεξα να ζω μόνη και δεν θα ξαναπαντρευτώ. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι σε μια σχέση, αλλά ορίζω μόνη μου τη ζωή μου. Είναι δύσκολο όταν έχεις συνηθίσει σε μια ζωή, να ξαναμπεις στη διαδικασία να συναποφασίζεις. Το να μπορώ ν' ανοίγω την πόρτα για να πάω ένα ταξίδι, χωρίς να λογοδοτήσω κάπου, το έχω κατακτήσει”.

http://www.tlife.gr/Article/news-nisi/0-9-17580.html
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: