Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ενας γάμος με σπαθιά και αύρα... Αραβίας

Ενας ακόμη «βασιλικός» γάμος, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτόν του Ουίλιαμ και της Κάθριν, αν εξαιρέσει κανείς τους γαλαζοαίματους καλεσμένους. Η «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη είναι καθ' όλα έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Εννοείται ότι η εκκλησία θα είναι γεμάτη ένστολους που αναμένεται να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη! Η «Εspresso» σήμερα αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της τελετής.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη για τον γάμο της με τον πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννη Κοντούλη που θα γίνει την Τετάρτη 1η Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η προσωπική φίλη της επιχειρηματίας εδώ και 25 χρόνια Βέλα Γκόλα και ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Μπακατσέλος.

Η νύφη θα φορέσει νυφικό δημιουργία των σχεδιαστών Mi-RO, το οποίο θα είναι πολύ σικ. Το μυστήριο γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο και στην εκκλησία οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τα ογδόντα άτομα. Ο γάμος θα είναι στρατιωτικός και αναμένεται στην έξοδο να «ταλαιπωρηθούν» με τα σπαθιά.

Οι βέρες που θα ανταλλάξει το ζευγάρι θα είναι από λευκόχρυσο από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη. Τη Δέσποινα θα συνοδεύσουν στην εκκλησία οι δύο γιοι της Γιώργος και Τάσος που της έχουν μεγάλη αδυναμία. Το στολισμό της εκκλησίας, ο οποίος θα είναι σε λευκό χρώμα, έχει αναλάβει η Fevronia, ενώ έπειτα από δύο ημέρες θα ακολουθήσει glamorous δεξίωση στο Ekali Club με «Μοιραράκια» διακόσμηση που την επιμελείται η Φαίη Βαλίδη με άνθη της Fevronia.

Τις μπομπονιέρες έχει αναλάβει η Λιάνα Βουράκη και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Στη δεξίωση έχουν καλεστεί 700 άτομα, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι συνεργάτες και φίλοι της επιχειρηματίας από τα Αραβικά Εμιράτα, μεταξύ αυτών και ο Σουλτάν Αμίνι.

Τα μαλλιά της Δέσποινας Μοιραράκη θα επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ ο προσωπικός της μακιγιέρ και επί 25 χρόνια φίλος της Αχιλλέας Χαρίτος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον γάμο θα δούμε μια άλλη Δέσποινα, αδυνατισμένη κατά δέκα κιλά, αφού κάνει καθημερινά εντατική γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της. Οπως μαθαίνουμε, στις προετοιμασίες του γάμου από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Δέσποινας είναι η πολύ καλή της φίλη και φύλακας-άγγελός της Κατερίνα Παντζοπούλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο η Δέσποινα όσο και ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης στον γάμο τους δεν επιθυμούν δώρα και στα προσκλητήρια που έχουν σταλεί αναγράφονται τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν αντί γαμήλιου δώρου.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&catid=3&artid=1372632&pg=1
..................................................................................................................................................................