Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Θαυμάστριες ξέσκισαν τα ρούχα του Σάκη Ρουβά [φωτο]


Sakis Rouvas Collection

Πανικός σε εκδήλωση όπου εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς του ξέσκισαν τα ρούχα. Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο με το Ρουβά. Πανικός επικράτησε στην Ξάνθη, όταν εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς στα εγκαίνια του καταστήματος Sprider stores για τον εορτασμό της επιτυχίας της Sakis Rouvas Collection, καθώς οι ενθουσιασμένοι φαν του διάσημου τραγουδιστή έφτασαν στο σημείο να του σκίσουν τα ρούχα.

O Σάκης Ρουβάς, μαζί με το κοινό της Ξάνθης που είχε κατακλύσει το νέο εντυπωσιακό κατάστημα της SPRIDER STORES, γιόρτασε τα εγκαίνια του καταστήματος και την επιτυχία της ολοκληρωμένης συλλογής ρούχων για άνδρες και γυναίκες που υπογράφει ο ίδιος, Sakis Rouvas Collection.

Η Sakis Rouvas Collection, έχει κατακτήσει το κοινό κι έχει πετύχει να ορίσει το σύγχρονο στιλ με τρόπο προσιτό για όλους.

Με έμπνευση από την καθημερινότητα και με βάση την προσωπική φιλοσοφία του Σάκη για τη μόδα και το στιλ, ο Σάκης Ρουβάς συνεργάστηκε με μια ταλαντούχα ομάδα designers και stylists για να δημιουργήσει τη συλλογή που πάντα ονειρευόταν, τη Sakis Rouvas Collection.

“Μέσα από τη συλλογή, πραγματοποιείται ένα από τα όνειρά μου, να δημιουργήσω ρούχα με ποιότητα και αισθητική που απευθύνονται σε όλους. Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό που η Sakis Rouvas Collection μετά από τόσο καιρό εντατικής δουλειάς βρίσκεται στα SPRIDER STORES σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.»

«Πιστεύω ότι η συλλογή θα αγαπηθεί από το κοινό και θα εκφράσει τις σύγχρονες ανάγκες του. Άλλωστε, εμπνευστήκαμε από τις γυναίκες και τους άνδρες που θέλουν να έχουν ένα ξεχωριστό, ελεύθερο στιλ στην καθημερινότητά τους” δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τη δημιουργία της Sakis Rouvas Collection.

Το κοινό της Ξάνθης και των γύρω περιοχών θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει όλες τις προτάσεις ρούχων των SPRIDER STORES σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στην Ξάνθη, στο εμπορικό κέντρο Flamingo στο 4Ο χλμ. Ξάνθης – Λαγούς που εκτείνεται σε δύο επίπεδα (1620 τμ.), με υψηλές προδιαγραφές αισθητικής και ποιότητας.

Εκεί, θα ανακαλύψει και την Sakis Rouvas Collection, που περιλαμβάνει από αθλητικές casual επιλογές μέχρι βραδινές εμφανίσεις, με αναφορές σε αγαπημένες φόρμες και υφές, διαχρονικές τάσεις και τελικές λεπτομέρειες που φέρουν την επιμέλεια και την υπογραφή του Σάκη Ρουβά.

Δείτε φωτογραφίες από το σκίσιμο των ρούχων του Σάκη Ρουβά:


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/sakis-rouvas-rouxa/#ixzz1LzX7g3VD
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: