Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!


Εξαγριωμένοι διαδηλωτές –όπως με ακρίβεια πληροφορείται το Crimes on air- εισέβαλαν πριν από λίγο στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας και ξυλοκόπησαν αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο για να λάβουν καταθέσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το μέλος του ΝΑΡ Ιωάννης Καυκάς.

Όπως πληροφορούμαστε γρονθοκοπήθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Σοφιός … που είναι Γ’ Υποδιοικητής της Ασφάλειας Αττικής και ο οποίος παρίστατο στην έρευνα, ως ανώτατος αξιωματικός. Τραυματίστηκαν επίσης ένας Αστυνόμος και ένας Αρχιφύλακας. Στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου μπούκαραν ογδόντα περίπου μέλη του ΣΥΝ ενώ η επίθεση στους προανακριτικούς υπαλλήλους έγινε παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διαδηλωτές μάλιστα βιντεοσκοπούσαν και το επεισόδιο με κινητά τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως έκπληκτη παρακολουθούσε όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της και η εισαγγελέας κ. Μαραγκάκη που ήταν παρών στο επεισόδιο.
http://enpatrais.blogspot.com/2011/05/blog-post_4660.html
......................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: