Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αυτός που περιμένω

ίμαστε με την Βιβή στο Da Cappo και πίνουμε τις σοκολάτες μας. Το κλασικό θέμα της κουβέντας μας είναι το πότε θα βρούμε σχέση και τι λάθος κάνουμε και δεν βρίσκουμε..
Πολλές φορές έχω σκεφτεί πώς να ’ναι αυτός που περιμένω.. Πάντα προσπαθούσα να βάλω τους άλλους σε κουτάκια. Πριν καν γνωρίσω κάποιο άτομο τον ταξινομούσα σε κατηγορία.
Κατηγορία πρώτη: σεξ
Κατηγορία δεύτερη: σχέση
Κατηγορία τρίτη: φίλος
κ.ο.κ.

Κοιτάμε με την Βιβή τους περαστικούς άνδρες..

- Πώς να είναι το άλλο μου μισό την ρωτώ ?
Σίγουρα θα είναι μελαχρινός, ψηλός, γυμνασμένος μορφωμένος με οικονομική άνεση..
Έτσι τον φαντάζομαι, και αυτό ψάχνω..
- Δηλαδή αν ο άλλος είναι καστανός και έχει λίγα κιλάκια παραπάνω σε χαλάει?
- Μα είναι κάτι που δεν μ αρέσει στον άλλο τι να κάνω ???
- Μα τι σχέση έχει ο έρωτας με το σώμα φωνάζει η Βιβή.... ο χαρακτήρας μετράει
- Η σχέση όμως είναι ερωτική πρέπει να υπάρχει έλξη. Δεν είμαστε φίλοι πρέπει να μου αρέσει κιόλας ρε συ..
- Είσαι επιφανειακή, και δεν θα βρείς ποτέ τον mr perfect γιατί απλά δεν υπάρχει….
- Και να συμβιβαστώ σε κάτι που δεν μου αρέσει? Η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει μια γυναίκα πάνω σε έναν άνδρα όπως άλλωστε και το αντίστροφο. Αν υπάρχει αυτό, τότε προχωράς και στα υπόλοιπα. Διαφορετικά δεν μπαίνεις καν στον κόπο να γνωρίσεις τον άλλον. Δυστυχώς αυτό είναι που μετράει σε πρώτη φάση. Μετά φυσικά μπαίνεις στη διαδικασία να γνωρίσεις τον άλλον και σίγουρα ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου είναι που σε κρατάει για να τον γνωρίσεις αλλά και να μείνεις μαζί του. Η ομορφιά όμως είναι το διαβατήριο Βιβή μου…
- Η φίλη μου η Αρετή που αντικειμενικά είναι κουκλάρα μορφωμένη και με χρήμα είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νίκο. Ο Νικολάκης είναι ένας γεματούλης nerd απλός υπάλληλος που όμως έχει κερδίσει την καρδία της φίλης μου. Τον παρακαλάει για γάμο.
- Είναι χαζή η Αρετή ..
- Ξεχνάς τα δικά σου ? Ο Πετράκης που όταν τον πρωτογνώρισες δεν ήθελες ούτε να τον βλέπεις και μετά έτρεχες από πίσω του και έφαγες χυλόπιτα?
Κατάλαβε το δεν υπάρχει συνταγή σ΄ αυτά. Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η κεραμίδα. Μην αποκλείεις πότε κανέναν απλά και μόνο από την εμφάνιση. Ο αληθινός θησαυρός κρύβεται μέσα μας και όχι στο περιτύλιγμα
- Τελικά Βιβή μου δεν θα βρούμε ποτέ εμείς το ταίρι μας πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Που να είναι άραγε? Που βρίσκεται? Τι να κάνει τώρα που μιλάμε..
- Είναι στην τουαλέτα και κατουράει μωρή κουλή. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ
Αυτός που περιμένεις δεν έχει τους κοιλιακούς φέτες, το θεληματικό πηγούνι και την cabrio Mercedes. Είναι το παιδί της διπλανής πόρτας που ποτέ δεν του δωσες την ευκαιρία , γιατί πάντα έβαζες τους άλλους σε κουτάκια πριν καν τους γνωρίσεις..
- Θα μείνω για πάντα μόνη μου Βιβή το ξέρω..

http://thelo-sxesh.blogspot.com/search?updated-max=2011-05-02T17%3A14%3A00%2B03%3A00&max-results=7
.................................................................................................................................................................

2 σχόλια:

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Την ανακάλυψα χθες βράδυ και δεν σου κρύβω πέθανα απο το γέλιο. Σπαρταρι στό γράψιμο, έκθεση του προβλήματος των γυναικών σήμερα με μοναδικό τρόπο!

Spring είπε...

koita h gnomh mou ein ai oti polles fores fteme kai emeis oi idies...opos ego eimai kolimeni me ton psilo melarino memmousi h moustakia..kai morfomeno...em..tosi aloi yparxoune ..meta pios fteei pou eimaste mones??lol