Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΑ: Ο εραστής έκανε τουλούμι στο ξύλο... τον κομμωτή

To περιστατικό συνέβη προ ημερών σε κομμωτήριο και μάλιστα μπροστά στα μάτια έκπληκτων πελατών.
Ο πρώην αγαπημένος και συνέταιρος του γκέι κομμωτή, στην κυριολεξία τον έκανε... τουλούμι στο ξύλο, αφού όχι μόνο διεκδικούσε τα χρήματά του, αλλά... έφθασε σε σημείο να τα παίρνει μέσα από το ταμείο!
Ο κομμωτής είχε καιρό σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα και μάλιστα -κατά τους ισχυρισμούς του δεύτερου- τον είχε βοηθήσει (οικονομικά) στο στήσιμο της επιχείρησής του.
Οι δύο άνδρες είχαν χωρίσει, οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες και τελικά ο «επενδυτής» στην επιχείρηση αποφάσισε να αποχωρίσει και ζήτησε τα χρήματά του. Ο κομμωτής -κατά τα φαινόμενα- δεν του είχε επιστρέψει το ποσό κι έτσι ο πρώην φίλος του αποφάσισε να «καθαρίσει» μόνος του.
Εκείνο το πρωινό, μπήκε μέσα στο κατάστημα φανερά αγανακτισμένος! Δεν είπε ούτε «καλημέρα»! Πλησίασε το ταμείο, άνοιξε το συρτάρι, άρπαξε εκατό ευρώ και απευθυνόμενος στο έκπληκτο πρώην εραστή και συνέταιρό του, του λέει: «Αυτά είναι προκαταβολή για το μερίδιό μου. Θα έρχομαι να παίρνω συχνά χρήματα»!
Μόλις ο κομμωτής κατάλαβε τι συνέβη και «προσγειώθηκε» από το αρχικό σοκ της «εισβολής» του πρώην, επιτέθηκε φραστικά στον νεαρό άνδρα και μάλιστα τον αποκαλούσε... κλέφτη! Αυτό ήταν! Το ποτήρι ξεχείλισε και ο «πρώην»... τον βούτηξε! «Θα σε γαμ...», του φώναξε και τον άρπαξε από τα ρούχα αρχίζοντας να τον γρονθοκοπεί και να τον κλωτσά! Ο κομμωτής ούρλιαζε από τον πόνο, ενώ κάποια στιγμή έβαλε και τα κλάματα!
Εμβρόντητοι οι πελάτες
Οι πελάτες του είχαν μείνει εμβρόντητοι! Κανείς δεν έφυγε, κάποιες φώναξαν στον νεαρό να σταματήσει, εκείνος τελικά πήρε αυτό που ήθελε και έφυγε, απειλώντας... πως θα επιστρέψει!
«Το κομμωτήριο είχε γεμίσει αίματα» μας είπε αυτόπτης μάρτυρας. Ο κομμωτής σκουπίστηκε, κάθισε να ηρεμήσει και αναγκαστικά... συνέχισε την δουλειά του. Προφανώς, με τον πρώην φίλο του θα ήλθε σε κάποια συμφωνία (σε σχέση με την οικονομική τους εκκρεμότητα) γιατί είναι βέβαιο πως δεν θα ήθελε... να ξαναπάθει τα ίδια!

dete.gr
http://enpatrais.blogspot.com/2011/05/blog-post_8805.html
..................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: