Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Μια ματιά στο σπίτι του Τρύφωνα Σαμαρά! Δες φωτογραφίες

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων ημερών ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού του και μας ξεναγεί στον προσωπικό του χώρο. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, που άφησε για λίγο το “μαγικό” του ψαλίδι και τις πρόβες για το “Dancing” και μας κέρασε καφέ στο σπίτι του.
Πρόκειται για ένα απλό λιτό και ευχάριστο χώρο, διακοσμημένο με το γούστο του γνωστού κομμωτή, κατάλληλο για της ώρες ηρεμίας και ξεκούρασης που περνά μέσα στην ημέρα. “Είμαι επτά χρόνια εδώ. Είναι το πρώτο μου σπίτι, έμενα στο πατρικό μου, στον Άγιο Δημήτριο, μέχρι πολύ μεγάλος. Το αγόρασα για να είμαι κοντά στη μαμά μου, αλλά τον πρώτο χρόνο που μετακόμισα εδώ την έχασα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο “InStyle”.

O ίδιος, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι του αρέσει η θέα. “Στη δημιουργία του και στο “ντύσιμό” του με βοήθησε σε πρώτη φάση ο interior designer Άγγελος Αγγελόπουλος και μετά ο φίλος μου ο Βαγγέλης Μιχέλης που ζωγράφισε και τη Μίνι Μάους στον τοίχο”, σημείωσε.

Δες φωτογραφίες:

http://www.tlife.gr/Article/news-samaras/0-9-17525.html
................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: