Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσετε την ακμή μιά για πάντα!

«Πώς να ξεφορτωθούμε την ακμή;" Χιλιάδες έφηβοι θέτουν το ερώτημα αυτό κάθε μέρα.

Η ακμή είναι μια πάθηση που δεν επηρεάζει μόνο το δέρμα σας, αλλά και ολόκληρη τη ζωή σας. Βέβαια μπορεί να φαίνεται σαν ένα ασήμαντο πρόβλημα για όσους δεν υποφέρουν από αυτό, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πώς οι πάσχοντες αισθάνονται πραγματικά για αυτό. Αισθάνονται ντροπή και απόρριψη από τους συνομήλικούς τους. Πολλοί από αυτούς αναγκάζονται...
να υπομείνουν σκληρές παρατηρήσεις από τους συμμαθητές τους, που μπορεί να τους εμποδίσει να αλληλεπιδρούν κοινωνικά. Όταν είσαι έφηβος, η πίεση είναι πολύ πιό έντονη. Θέλετε να νιώσετε επιθυμητοί από το αντίθετο φύλο και η ακμή το κάνει αυτό το πράγμα πιό δύσκολο.

Ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι πάσχοντες το βρίσκουν πολύ δύσκολο να διαμορφώσουν νέες σχέσεις και σταδιακά να ενταχθούν σε παρέες. Γίνονται ντροπαλοί και μπορούν να αναπτύξουν ακόμη και κοινωνικές φοβίες. Κάποιοι αρνούνται να πάνε στο σχολείο ή να πάρουν πολλές μέρες άδεια από την εργασία τους. Μπορούν να χάσουν την όρεξή τους, έχουν προβλήματα στον ύπνο, ξεσπάνε σε δάκρυα για άγνωστους λόγους και μπορεί να προσπαθήσουν ακόμη και να αυτοκτονήσουν. Αυτά είναι μερικά πολύ ανησυχητικά συμπτώματα που αποδεικνύουν ότι η ακμή δεν είναι μόνο βαθιά στο δέρμα αλλά μπορεί να έχει και σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα πρέπει οι άλλοι να αφήσουν την ακμή να υπάρχει και ότι στη συνέχεια θα εξαφανιστεί από μόνη της, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο και την ντροπή που τους προκαλεί. Επιπλέον, εάν δεν αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση το ταχύτερο δυνατόν, τότε υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσετε μόνιμες ουλές στο δέρμα σας, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν συνολικά τον τρόπο ζωής σας και να οδηγήσουν σε κοινωνική απόριψη ακόμα και για πολλά χρόνια.

Πώς θα την θεραπεύσετε τώρα.

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι προσπαθούν να χρησιμοποιούν συμβατικές θεραπείες για να απαλλαγούν από αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι οι κρέμες ενεργούν μόνο στην επιφάνεια και δεν κάνουν τίποτα για την να αντιμετωπίσουν την πραγματική αιτία. Όσο για τα χάπια, μπορεί να είναι πολύ επιβλαβή\, διότι περιέχουν πολλές χημικές ουσίες. Ορισμένα φάρμακα έχουν κατηγορηθεί για την πρόκληση ψυχικών προβλημάτων, όπως η κατάθλιψη και η ψύχωση και μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνα αν λαμβάνεται από εγκύους ή γυναίκες που πρόκειται να μείνουν έγκυες.

Τι πρέπει να κάνετε για να καταπολεμήσετε το πρόβλημα από τη ρίζα του. Ο κύριος λόγος για τον οποίο έχετε ένα πρόσωπο γεμάτο κηλίδες είναι η ορμονική ανισορροπία. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η παραγωγή της τεστοστερόνης βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και για τα δύο φύλα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα.

Θα πρέπει να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία του σώματός σας το συντομότερο δυνατό και τα χάπια δεν μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό, τουλάχιστον όχι μακροπρόθεσμα.

http://frontida-akmi.blogspot.com/2011/02/blog-post_25.html
..............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: