Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΟ ΝΗΣΙ


Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε ακόμα μία: το «Νησί» υπήρξε από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Οι υψηλές τηλεθεάσεις που σημείωσε ήταν η… απάντηση σε όσους θεωρούν ότι οι τηλεθεατές δεν υποστηρίζουν τις καλές δουλειές.

Αυτά βλέπουν στο MEGA και αποφάσισαν να επαναφέρουν τη σειρά. Πριν από μήνες, είχαμε γράψει, πως υπήρχε άφθονο, πλούσιο και αντάξιο της σειράς υλικό που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά ακόμα επεισόδια. Όπως επίσης, ότι υπήρχε πολύ ενδιαφέρον υλικό από το backstage της σειράς αφού ο σκηνοθέτης της, Θοδωρής Παπαδουλάκης, μαγνητοσκοπούσε με extra κάμερες ό,τι συνέβαινε στο παρασκήνιο. Το υλικό αυτό, όπως είχαμε αναφέρει, σε συνάντηση με στελέχη του καναλιού ο σκηνοθέτης είχε προτείνει να το αξιοποιήσει και να προβληθεί κάποιο επεισόδιο με όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες. Και απάντηση τότε… δεν είχε πάρει αφού ήταν ακόμα πολύ νωρίς και, ακόμα και τα στελέχη του MEGA, δεν περίμεναν ότι η σειρά θα τύγχανε τέτοιας θερμής ανταπόκρισης από το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, σε συνάντηση που είχαμε οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ με στελέχη του MEGA, η πληροφορία είχε διαψευστεί…ανεπίσημα. Τώρα όμως, έρχεται επίσημα να επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου το «Νησί» επιστρέφει. Το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε να εγκρίνει και να προβάλλει ένα έκτακτο επεισόδιο με τίτλο «Το Νησί: Η αληθινή ιστορία» με αποσπάσματα από τα γυρίσματα και με αρκετό αναξιοποίητο υλικό. Κάντε λοιπόν λίγο υπομονή και, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, θα απολαύσουμε ένα πραγματικά υπέροχο επεισόδιο, αντάξιο της έως τώρα πορείας της σειράς. Κάλλιο αργά λοιπόν που τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για αυτό το επεισόδιο. Αν και καλό θα ήταν –και για τους τηλεθεατές αλλά και για το ίδιο το κανάλι- να ενέκριναν την παραγωγή δύο επεισοδίων. Άλλωστε, όπως είπαμε, πλούσιο και καλό υλικό υπάρχει, και θα ήταν ευκαιρία να το απολαύσουμε οι τηλεθεατές!

Γρηγόρης Μελάς

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=14&art_id=5446
......................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: