Εσεις μπορείτε να το φτιάξετε με μανιτάρια του εμπορίου, ασπρομανίταρα ή πόρτο μπέλο.
Μισό κιλό τορτελίνια
1 ποτήρι νερού γάλα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
3 αυγά
1 ποτήρι ψιλοκομμένη γαλοπούλα
3 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
1 ποτήρι μαλακά κίτρινα τυριά
1 ποτήρι ψιλοκομμένα μανιτάρια
2 κουταλιές μαργαρίνη-αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση: Βράζουμε τα τορτελίνια ελαφρώς. Τα σουρώνουμε και τα αδειάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Σοτάρουμε με τη μαργαρίνη τα μανιτάρια, τα αλλαντικά και τα αδειάζουμε πάνω από τα τορτελίνια . Ρίχνουμε τα τυριά , το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε προσεκτικά
. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς , προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και αδειάζουμε το μείγμα πάνω από τα τορτελίνια. Πασπαλίζουμε με κεφαλογραβιέρα ή ότι άλλο τυρί έχουμε. Σκεπάζουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για μισή ώρα στους 200 βαθμούς. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει το φαγητό μας.
Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και το συνοδεύουμε με φρέσκια σαλάτα.
http://manitarosyntages.blogspot.com/2011/05/blog-post_18.html
................................................................................................................................................................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου