Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Ομολόγησαν οι δύο Αφγανοί τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο συνεργό. Αντί 120 ευρώ πούλησαν την κάμερα...

Αθήνα
Δύο αλλοδαποί, 27 και 20 ετών, αφγανικής καταγωγής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, το ξημέρωμα της Τρίτης 10 Μαϊου, στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Οι ύποπτοι προσήχθησαν ύστερα από έλεγχο σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας όπου διέμεναν μαζί με άλλους αλλοδαπούς και οι οποίοι επίσης έχουν μεταφερθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες. Οι έρευνες συνεχίζονταν για τον εντοπισμό του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, έχοντας στα χέρια τους τις φωτογραφίες των υπόπτων που προέκυψαν μέσα από την ανάλυση του βίντεο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες. Κίνητρο της δολοφονίας, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ήταν η ληστεία ενώ την βιντεοκάμερα που άρπαξαν από τον 44χρονο οικογενειάρχη την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί 120 ευρώ. Οι δυο αλλοδαποί θα οδηγηθούν αύριο Παρασκευή στον Εισαγγελέα.

Οπως είχε αποκαλύψει «Το ΒΗΜΑ», η ΕΛΑΣ είχε εντοπίσει τα ίχνη ενός εκ των τριών δραστών που είχαν μαχαιρώσει τον άτυχο ιδιωτικό υπάλληλο από την ανάλυση βίντεο από δύο κάμερες καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=401643
......................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: