Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Που και πως έπιασαν τον Μλάντιτς.Τι ψιθύρισε.

Οι σερβική αστυνομία αποκάλυψε πως ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στην Ευρώπη, ο πρώην Σερβοβόσνιος διοικητής Ράτκο Μλάντιτς, συνελήφθη στον κήπο του κρησφύγετού του καθώς κατέβαινε για μια βόλτα πριν ακόμη την ανατολή του ηλίου..
Ο Μλάντιτς, ο οποίος κατηγορείται για γενοκτονία και άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,για το ρόλο του στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα και την πολιορκία του Σεράγεβο, συνελήφθη στο σπίτι του ξαδέλφου του στο χωριό Lazarevo, περίπου 60 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Βελιγραδίου.

Ο Ντάρκο Μλάντιτς, γιος του στρατηγού, λέει ότι ο πατέρας του είχε υποστεί δύο εγκεφαλικά επεισόδια τα τελευταία χρόνια και μόλις και μετά βίας μπορεί να μιλήσει.


Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο Associated Press ότι τέσσερις μασκοφόροι είδαν τον Μλάντιτς να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού,πήδηξαν το φράχτη, κι έρριξαν τον Μλάντιτς στο έδαφος. “Πες μας ποιος είσαι”,φώναξε ο ένας αστυνομικός
«Είμαι Ράτκο Μλάντιτς", απάντησε μ΄ ένα ψίθυρο.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=5940
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: