Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

New York Post:φορέας του AIDS η 32χρονη καμαριέρα ;


Η 32χρονη καμαριέρα που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Ντομινίκ Στρος-Καν είναι πιθανός φορέας του AIDS, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «New York Post».To σπίτι στο Μπρονξ, στο οποίο έμενε μαζί με την 15κόρη της, νοικιαζόταν μόνο σε άτομα που είναι φορείς του AIDS αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.
Πρόκειται για ένα στεγαστικό πρόγραμμα που οργανώνει ο σύλλογος φορέων του AIDS του Μπρονξ. Η 32χρονη διέμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα από τον Ιανουάριο, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μένει σε τέτοιου τύπου οικία, καθώς ζούσε σε ανάλογο διαμέρισμα από το 2008. Τα διαμερίσματα νοικιάστηκαν από τον σύλλογο και το όνομά της δεν φαίνεται στο ενοικιαστήριο, όμως στα δημοτικά αρχεία είναι καταχωρημένο το όνομά της και αναφέρεται ότι ζει μόνη.
Αυτό το νέο στοιχείο που προέκυψε έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους δικηγόρους του Στρος-Καν, οι οποίοι όμως απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Διαβάστε περισσότερα http://24newslines.blogspot.com/2011/05/new-york-post-aids-32.html#ixzz1MjRS1FnF
......................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: