Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το Νησί: τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο [φωτο, video]


Το Νησί - Τελευταίο επεισόδιο

Ποιες οι δραματικές εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο Το Νησί; Δείτε τις φωτογραφίες και video από το τέλος της δημοφιλούς σειράς.

Όπως ήδη γνωρίζουμε στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τη Μαρία να μεγαλώνει το παιδί της αδερφής της, της Άννας που απέκτησε με τον Μανώλη, τον άντρα που στέρησε από την ίδια η λέπρα!

Η Αλέξις επιστρέφει στην Αγγλία με όλες τις απαντήσεις από τη γριά πλέον Φωτεινή. Μαθαίνει τα πάντα σε αυτή την ιστορία που ξεκίνησε πριν από τόσα χρόνια και καταλαβαίνει ότι η μητέρα της είναι το παιδί της Άννας και του ξάδερφου του άντρα της, του Μανώλη, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ της ως πατέρα! Αγκαλιά με τη μητέρα της Σοφία επιστρέφουν στην Κρήτη έπειτα από πολλά χρόνια, χωρίς να φοβούνται το παρελθόν.

Η μικρή Σοφία μεγαλώνει κι ερωτεύεται. Κάνει μια κόρη, την Αλέξις η οποία πηγαίνει στο νησί από την Αγγλία και μαθαίνει όλη την αλήθεια από τη γριά Φωτεινή.

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο Το Νησί:

Δείτε τη δολοφονία της Άννας στο Νησί και τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο Το Νησί.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/to-nisi-teleutaio-epeisodio-telos/#ixzz1Mjamj47F
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: