Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδος στο πόλο για το 2011

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδος στο πόλο για το 2011
Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδος στο πόλο για το 2011

Αθήνα

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του 14ου Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Πανιωνίου με 10-8 ύστερα από έναν συναρπαστικό τελικό στην Κάλυμνο. Αυτή είναι η έκτη διαδοχική κατάκτηση για την ομάδα του Πειραιά.
Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγώνα και γρήγορα κατάφερε να σηκώσει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μοίραλης ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι και έγραψε το 1-0. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και ο Κολόμβος φρόντισε γρήγορα να πετύχει το 1-1.
Λάθος αντίδραση του Δεληγιάννη και ο Μάζης από την περιφέρεια έδωσες προβάδισμα και πάλι για τους «κυανέρυθους», με τον Ντόσκα πάντως να ισοφαρίζει και πάλι με πέναλτι.
Στη συνέχεια, πάντως, ο Ολυμπιακός διακρίθηκε στην περιφέρεια και κατάφερε με τον Φουντούλη να μπει στο δεύτερο οκτάλεπτο στο +1 (3-2). Ο Δελακάς και πάλι από την περιφέρει ανέβασε τη διαφορά στο +2 (4-2), ενώ παρά τις προσπάθειες του Μάζη ο Ντόσκας κατάφερε στον παίκτη παραπάνω να κρατήσει το +2 μέχρι τη λήξη του ημίχρονου (5-3).

perissotera
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=404687
.............................................................................................................................



Δεν υπάρχουν σχόλια: