Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τι μήνυμα έστειλε η Αννίτα Πάνια στους τηλεθεατές της ; Αφήνει ή όχι το Alter ;


Σιγά, σιγά, μία, μία όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές ρίχνουν αυτές τις ημέρες αυλαία και τα τηλε-αστέρια μας, μας εύχονται "καλό καλοκαίρι". Ετσι, χθες η Αννίτα Πάνια έριξε αυλαία, όσο αφορά στην βραδινή εκπομπή της , "Είσοδος Ελεύθερη".

Η Αννίτα ,λοιπόν, μας ευχήθηκε το "καλό καλοκαίρι" και παράλληλα θέλησε να στείλει στους τηλεθεατές της ένα μήνυμα για το αν μένει ή φεύγει από το Alter, γιατί λόγω της μεγάλης δοκιμασίας που πέρασε φέτος το κανάλι, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

Η Αννίτα λοιπόν, είπε στο κλείσιμο της εκπομπής της :

"...Θέλουμε τρία λεπτά ακόμα για να κλείσουμε την σεζόν κα αυτή η σεζόν δεν είναι τυχαία... Στο Alter βρισκόμαστε 10 χρόνια. 10 χρόνια πολύ ωραία, πολύ ζεστά, τρυφερά, χαρούμενα, ψυχαγωγικά.

Η φετινή χρονιά βέβαια, ήταν μία δύσκολη χρονιά. Ομως έχουμε περάσει τόσο ωραία όλα τα υπόλοιπα εννέα χρόνια, που το παρελθόν και τα όμορφα αυτά συναισθήματα που ζήσαμε, νομίζω πως μπορούν να μας κάνουν να αιστανθούμε ωραία και να αισθανθούμε πως από εδώ και στο εξής, όλα θα πάνε καλά, όλα θα είναι καλύτερα.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες μου, να είμαστε πάντα καλά και όλοι μαζί... Καλό καλοκαίρι !"

Συμπέρασμα ; Η Αννίτα δεν πάει πουθενά, πουθενά, στο Alter θα μείνει αν όλα πάνε καλά με τις οικονομικές περιπέτειες του καναλιού, από Σεπτέμβρη.


http://www.tlife.gr/Article/FN/0-40-18812.html

.........................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: