Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Amy Winehouse: Ζήτημα καριέρας ή ζωής;

Η ιδιαίτερη φωνή της και η μίξη των ειδών στα τραγούδια της, την έκαναν να ξεχωρίσει. Οι εθισμοί της ωστόσο, φαίνεται να θέτουν σε κίνδυνο τόσο την καριέρα της, αλλά κυρίως την ίδια της τη ζωή.

Το πρώτο της άλμπουμ "Frank" έγινε επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το αμέσως επόμενο, το "Back to Black" το 2006 κατάφερε να την καθιερώσει, χαρίζοντάς της 5 βραβεία Grammy. Δυστυχώς όμως δεν έμεινε στην επικαιρότητα μόνο για τις επιτυχίες της...



Τα προβλήματα υγεία της Amy έχουν γίνει γνωστά ήδη από το 2008 όταν ο πατέρας της τραγουδίστριας είχε δημοσιοποιήσει πως η κόρη έχει ελαφριάς μορφής εμφύσημα - κάτι το οποίο απάλυνε εκπρόσωπός της λέγοντας ότι έχει σημάδια που μπορούν να οδηγήσουν σε αυτό -, με μεγάλο πρόβλημα στους πνεύμονες και καρδιακές αρρυθμίες αποτέλεσμα του καπνίσματος και το κρακ που έκανε.

Τα ασυνήθιστα για την ηλικία της ανησυχητικά συμπτώματα δικαιολογούνταν από τους γιατρούς μέσω των καταχρήσεών της, ενώ τόνιζαν πως αν συνέχιζε το κάπνισμα σύντομα θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου, ενώ οι πνεύμονές της θα καταστρέφονταν. Για αυτό και οι ...καπνίζουσες φωτογραφίες της έλαβαν τόση δημοσιότητα.

perissotera
http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=6142
....................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: