Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Ηλίας Ψινάκης στον ANT1;

latsios-psinakhs

Στα γραφεία του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης. Με ποιους συναντήθηκε και τί συζήτησε με τους ανθρώπους του καναλιού; Ο δαιμόνιος μάνατζερ και πια και δημοτικός σύμβουλος ανηφόρισε προς το κανάλι του Αμαρουσίου και φυσικά, η παρουσία του αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Αλλωστε, ο Ηλίας Ψινάκης δεν έχει μάθει να περνά απαρατήρητος.

Ο Ηλίας Ψιννάκης, λοιπόν, βρέθηκε στον ΑΝΤ1, γιατί είχε ένα ραντεβού με τον γενικό διευθυντή του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1, Μάκη Πουνέντη, ο οποίος θέλησε να προσεγγίσει τον Ηλία, προκειμένου να τα καταφέρουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπό την σκέπη του ANT1-Radio. Ο Μάκης Πουνέντης σχεδιάζει να δώσει στον Ηλία εβδομαδιαία εκπομπή.

Όπως φαίνεται ο Ηλίας Ψιννάκης χτύπησε και την πόρτα του γενικού διευθυντή προγράμματος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου και να είχε και με εκείνον μία μικρή κουβεντούλα. Μία κουβεντούλα που περισσότερο είχε φιλικό και γενικότερα τηλε-διευρευνητικό χαρακτήρα.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/ilias-psinakis-ant1/#ixzz1O2Vke0mg
.............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: