Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Συμβαίνει τώρα: Ατύχημα με όχημα της πυροσβεστικής στη Μαρτίου


Πρίν λίγα λεπτά σημειώθηκε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην οδό 25ης Μαρτίου, στη συμβολή με την Κωνσταντίνου Καραμανλή. Λόγω της πυρκαγιάς στον Άγιο Αθανάσιο τα πυροσβεστικά που περνάνε από το σημείο είναι αρκετά και δεν άργησε να γίνει δυστύχημα από μια απερίσκεπτη οδηγό...

Το όχημα προσπαθώντας να φτάσει στη φωτιά είχε αναπτύξει ταχύτητα και χρησιμοποιώντας τη σειρήνα του δεν σταμάτησε εντελώς περνώντας την Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Μια ηλικιωμένη κυρία που οδηγούσε ένα κόκκινο smart forfour δεν αντιλήφθηκε το όχημα (αν και είναι δύσκολο να μην το αντιληφθείς..) με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του!

Η αφηρημένη οδηγός αλλά και το πλήρωμα του πυροσβεστικού είναι καλά, όμως το ένα ρεύμα της Μαρτίου έχει κλείσει και το όχημα θα αργήσει να φτάσει στο σημείο που το έχουν ανάγκη λόγω.. απερισκεψίας.

Μεγάλη προσοχή σε όσους περάσουν από το σημείο, γιατί το ατύχημα είναι πάνω στη στροφή και τα οχήματα δεν μπορούν να περάσουν κανονικά.

Read more: http://thessnea.blogspot.com/2011/06/blog-post_1373.html#ixzz1QPtTFaDF
.............................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: