Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Αποδοκίμασαν Ψωμιάδη-Μπουτάρη στο Αριστοτέλειο

psomiadis-mpoutaris

Τί συνέβη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, γιατί εξοργίστηκαν οι φοιτητές από τους Ψωμιάδη-Μπουτάρη και τους αποδοκίμασαν; Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη οι φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει στη συγκέντρωση φορέων υπέρ του Ιδρύματος.

Οι φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν «έκπτωτος, έκπτωτος» με αφορμή την καταδίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη για παράβαση καθήκοντος. Ο ίδιος δεν έχασε την ψυχραιμία του, λέγοντας από το βήμα «καλύτερα να είμαι έκπτωτος παρά να κλείσει το Αριστοτέλειο», για να ακολουθήσουν και άλλες αποδοκιμασίες από τους φοιτητές.

Πάντως, ούτε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης γλίτωσαν από τους φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι φοιτητές διέκοπταν συνεχώς και το Γιάννη Μπουτάρη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα με συνθήματα και φωνές, εκφράζοντας την αντίθεσή τους.

Ο μόνος που έμεινε «αλώβητος» ήταν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος δεν αποδοκιμάστηκε από τους φοιτητές.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/05/psomiadis-mpoutaris-aristoteleio/#ixzz1Ny2IJdg4
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: