Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ρέθυμνο: Υπάλληλος ξενοδοχείου έκανε μαύρο στο ξύλο το αφεντικό του!

Ο υπάλληλος μπήκε στο γραφείο του ιδιοκτήτη με ένα ξύλινο λοστό και τον έστειλε στο νοσοκομείο...

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο, από εργαζόμενο στην επιχείρησή του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα πάντα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή (26-06-2011), όταν ο επιχειρηματίας επέπληξε τον 28χρονο εργαζόμενο, όταν τον εντόπισε να κοιμάται κατά τη διάρκεια της βάρδιας του...

Και επειδή... "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο", δύο μέρες αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης εισέβαλε στο γραφείο του αφεντικού του κρατώντας ξύλινο λοστό και άρχισε να χτυπά τον εργοδότη του.

Ο γνωστός στην τοπική κοινωνία επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με κατάγματα στα πόδια και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος, όπου και νοσηλεύεται, από το απόγευμα της Τρίτης.

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, οι αξιωματικοί του οποίου έχουν πάρει, ήδη, καταθέσεις από εργαζομένους του ξενοδοχείου. Ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, δεν έχει συλληφθεί, ενώ σύμφωνα με το flashnews.gr, έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ξενοδόχους του Ρεθύμνου, ενώ ο τοπικός Σύλλογος Ξενοδόχων καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του συναδέλφους τους.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85060&catid=6&la=1
.............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: