Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Διαζύγιο-βόμβα πασίγνωστης παρουσιάστριας

ithopoios-mystery

Χωρίζει πολύ γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια και η πληροφορία ξάφνιασε πολλούς. Πώς έφτασε στο διαζύγιο η εν λόγω κυρία;

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κανάλια και η πορεία της κρίνεται απο τους ειδικούς πετυχημένη. Έχει το δικό της στύλ. Ένα στύλ που στο πέρας των ετών υιοθετήθηκε απο πολλές νέες παρουσιάστριες.

Πρίν μερικά χρόνια η διάσημη παρουσιάστρια ξαναπαντεύτηκε και όλα έδειχαν υπέροχα. Όμως τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Η ίδια έχει επιλέξει να μἐνει στο σπίτι της και όχι στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον σύζυγό της και απο την μεριά του εκείνος προτιμά το Λονδίνο απο την Ελλάδα. Βεβαίως είναι τέτοια η φύση της δουλειάς του, που τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ωστόσο τα χρονικά διαστήματα που βρίσκεται στα ξένα, είναι πολύ μεγαλύτερα απο κάθε άλλη φορά.

Μεταξύ αυτών που ξέρουν λέγεται ότι το ζευγάρι διαννύει τις τελευταίες μέρες μαζί και πώς το διαζύγιο είναι κοντά.

Παρ’ όλ’ αυτά, συχνά στα ζευγάρια υπάρχουν κρίσεις και καμιά φορά είναι καλό να δίνουμε χρόνο μήπως και τα ξαναβρούν. Δεδομένο είναι πάντως ότι η επικοινωνία έχει χαθεί και το διαζύγιο μοιάζει πια αναπόφευκτο.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/parousiastria-diazygio/#ixzz1O2VOT4XT
.......................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: