Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η Ζωή της Άλλης: επεισόδια, συνέχεια και τέλος


Τι θα γίνει στα τελευταία επεισόδια της σειράς Η Ζωή της Άλλης που σαρώνει σε τηλεθέαση; Ποια η συνέχεια και το τέλος του σήριαλ;

Στα τελευταία επεισόδια της Ζωής της Άλλης βλέπουμε την Κάτια Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη) μέσα στη φυλακή όπου μέσω φλας μπακ ανακαλεί στιγμές από το παρελθόν της. Πότε όμως θα ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου); Σύμφωνα με διαρροές του σεναρίου απο το MEGA, αυτό θα γίνει το 2011. Σε ρόλο κλειδί θα ενταχθεί στη Ζωή της Άλλης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε ως «Μάρκο» στην κωμωδία «Ευτυχισμένοι μαζί».

Ποιο θα είναι όμως το τέλος της Ζωής της Άλλης; Σε προηγούμενο άρθρο αποκαλύψαμε τη συνέχεια της Ζωής της Άλλης στην υπόθεση της ξένης σειράς. Τι θα γίνει στη συνέχεια της Ζωής της Άλλης:

- Η Ξένια θα τα φτιάξει με τον Στέφανο στην προσπάθεια της να πάρει τα πάντα από την Ελπίδα.
- Η αντίδραση του Τζώρτζη θα είναι καθοριστική για την υπόθεση.
- Η Ελπίδα μαθαίνει οτι οι γονείς της την παράτησαν στο ορφανοτροφείο και παθαίνει σοκ.
- Η Κάτια αρχίζει να υποψιάζεται την Ξένια και τις περίεργες κινήσεις της.
- Κάπως έτσι, με υποψίες, δολοπλοκίες και ανατροπές τελειώνει η σεζόν.
- Στη δεύτερη σεζόν έρχονται οι μεγάλες αποκαλύψεις με την Κάτια να ανακαλύπτει την συνομωσία της Ξένιας.
- Η Ελπίδα μαθαίνει την προδοσία της Ξένιας και πέφτει σε κατάθλιψη.
- Ένας καινούργιος άντρας (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) μπαίνει στη ζωή της Ελπίδας και αλλάζει τα δεδομένα.
- Η Ξένια σκοτώνει τον Στέφανο σε ένα δραματικό επεισόδιο. Δείτε βίντεο με δολοφονία Στέφανου από Ξένια στη Ζωή της Άλλης.
- Η Ξένια τελικά παίρνει την τιμωρία που της αξίζει, ενώ η μοίρα της παίζει τραγικό παιχνίδι με την αποκάλυψη της πραγματικής της μητέρας.

Φυσικά, μέχρι να γίνουν όλα αυτά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Διαβάστε τι θα γίνει με την Ξένια στη Ζωή της Άλλης, το τέλος του Στέφανου στη Ζωή της Άλλης και τις εξελίξεις-τέλος της Ζωής της Άλλης.

http://www.fimes.gr/2010/04/zoi-tis-allis-telos/
Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/04/zoi-tis-allis-telos/#ixzz1Q8C62w

.....................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: