Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Βίντεο σοκ: «Θέλω να συνευρεθώ με τον Παπανδρέου»

papandreou-mpanio

Μια απίστευτη σεξουαλική φαντασίωση βγήκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές. Βίντεο συλλεκτικής αξίας.

Ένας 50 ετερόφυλος άντρας τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί νοιώθει ράθυμος στην σεξουαλική ζωή με την γυναίκα του.

«Στην αρχή ήθελα ποδηλάτη, μετά ήθελα να ήταν και αξιωματούχος. Πρόσεξα τον Παπακωνσταντίνου, μετά ήθελα τον Παπανδρέου. Μου αρέσει ως σεξουαλική φαντασίωση, γιατί μόνο τότε έχω στύση. Ζω ένα δράμα θέλω να το ξεπεράσω. Η φαντασίωσή μου περιλαμβάνει και ποδηλάτη που κάνει κανό πάνω στο μόριό μου.»

Οι παρουσιάστριες έμειναν άφωνες αρχικά, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασαν σε γέλια.

Το βίντεο του σεξουαλικά «αγανακτισμένου» πολίτη είναι πραγματικά όλα τα λεφτά. Δεν φτάνει που έχασε την επιχείρηση του, έχασε και την στύση του εάν δεν φέρει στο μυαλό του τέτοιες φαντασιώσεις.

Δείτε το βίντεο με τη σεξουαλική φαντασίωση για τον Παπανδρέου:Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/papandreou-suneuresi-kontra/#ixzz1Q8AH2zLV
....................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: