Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Χατζηνικολάου: αντιμέτωπος με πρόβλημα υγείας-θάνατο

xatzinikolaou-614x378

Αντιμέτωπος με το θάνατο ήρθε ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τι είπε ο Χατζηνικολάου;

«Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο και αυτό με έχει κάνει να βλέπω τη ζωή αλλιώς, να χαίρομαι, να ρουφάω την κάθε στιγμή μου», αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Μιζεριάζω λιγότερο, γκρινιάζω λιγότερο και έχω πιο αισιόδοξη και θετική ματιά» παραδέχτηκε ο anchorman του Alter και πρόσθεσε: «Τώρα το να κλαίει ένα πιτσιρίκι το βράδυ, να ξυπνήσω και να το πάρω αγκαλιά το θεωρώ χαρά της ζωής. Όλα τα πράγματα τα χαίρομαι διαφορετικά».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφεύγει σε ερώτηση της δημοσιογράφου να πει τι ακριβώς συνέβη, σίγουρα όμως επρόκειτο για μία δύσκολη φάση της ζωής του που κατάφερε μαζί με την οικογένειά του να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ακολούθησε επιθετική θεραπευτική αγωγή. Τώρα, όλα είναι καλά για το Νίκο Χατζηνικολάου.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/xatzinikolaou-provlima-ygeias/#ixzz1QmtkmFUA
...................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: