Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Γεμάτος εκπλήξεις θα είναι ο τελικός του Greek Idol!


Μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά βρίσκονται η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος που θα αναμετρηθούν το βράδυ του Σαββάτου για την ανάδειξη του νικητή του “Greek Idol”.
Ένα 4ωρο show με πολύ μουσική, χορό και πολλές guest εμφανίσεις φαίνεται πως έχει ετοιμάσει η παραγωγή του Alpha για τον τελικό. Στο live θα βρεθεί ο Αντώνης Ρέμος, ο Αντώνης Βαρδής, που θα τραγουδήσει ντουέτο με τους δυο διαγωνιζόμενους, ο Γιάννης Βαρδής, το συγκρότημα Μέλισσες και η Βαλάντω Τρύφωνος,νικήτρια του Gree Idol I, που θα τραγουδήσει το νέο της κομμάτι.
Η οικοδέσποινα της βραδιά Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στο πλατό τα μέλη της επιτροπής Έλλη Κοκκίνου, Πέτρο Κωστόπουλο και Κώστα Καπετανίδη και θα καλωσορίσει στη σκηνή τους δυο φιναλίστ, που θα διαγωνιστούν σε τρία τραγούδια.
Συγκεκριμένα, στο διαγωνιστικό μέρος τα παιδιά θα ερμηνεύσουν πρώτα ένα από τα παλαιότερα τραγούδια που έχουν πει στο Greek Idol και για το οποίο απέσπασαν καλές κριτικές. Στο δεύτερο μέρος θα διαγωνιστούν σε ένα ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ στο τέλος θα ερμηνεύσουν ένα καινούριο τραγούδι που έχει γραφτεί για τον νικητή του “Greek Idol” και θα έχει τίτλο “Πολύ μου πάει”
Το τρίτο τραγούδι θα είναι μια ολοκαίνουρια ροκ μπαλάντα, η οποία μάλιστα θα είναι και το πρώτο single του νικητή του Greek Idol, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τη δισκογραφική εταιρεία Universal.

perissotera

http://www.tlife.gr/Article/news-greek/0-9-18501.html
..........................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: