Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Μαφία από ιερείς, τσιγγάνους και Αλβανούς στη Λάρισα iereas

iereas

Μια ιδιαίτερη μαφία φαίνεται πως είχαν στήσει δύο ιερείς, ένας Αλβανός και ένας τσιγγάνος στα Φάρσαλα στη Λάρισα. Συνελήφθησαν εχτές από την αστυνομία με την κατηγορία της τοκογλυφίας οι πέντε άνδρες. Το Θεό τους δεν είχαν οι δύο παπάδες που δάνειζαν με τόκο 500%. Μετά από καταγγελία άλλου ευσεβή παπά ότι τον εκβίαζαν προκειμένου να τους επιστέψει χρηματικό ποσό, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που του είχαν δανείσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, οι προαναφερόμενοι του δάνεισαν 5.000 ευρώ, πριν λίγους μήνες ενώ σήμερα απαιτούσαν να τους επιστρέψει 25.000.

Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας συνεχίζει τις έρευνες καθώς τα στελέχη της πιστεύουν ότι η υπόθεση κρύβει πολλές παράνομες δραστηριότητες.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 51 φυσίγγια για πυροβόλο όπλο 9Χ19, 15 κινητά τηλέφωνα, 34 κροτίδες, 7.100€, μία συναλλαγματική επιταγή αξίας 12.000€, μία συναλλαγματική επιταγή αξίας 145.000€ στο όνομα του παθόντα και οπτικοακουστικό υλικό καταγραφής ήχου και εικόνας.

Επιπλέον σε αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο παπάδων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4.300€, δύο συναλλαγματικές 12.000 και 1.500€ αντίστοιχα, στο όνομα του παθόντα και δύο συναλλαγματικές κενές. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/mafia-papades-tsigganoi-alvanoi-larisa/#ixzz1O2UApKb0
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: