Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Γιατί έδιωξαν τη Σάσα Σταμάτη από το Πρωινό mou

sasa-stamati

Με τις κλωτσιές έδιωξε το Mega τη Σάσα Σταμάτη από το Πρωινό των Λιάγκα-Σκορδά. Γιατί αποχώρησε η Σάσα Σταμάτη; Oι παρουσιαστές της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά είχαν πολλά παράπονα τόσο από της συμπεριφορά της όσο και από το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση της Φαίης Σκορδά όταν επέστρεψε στα πλατό του Πρωινό μου: «Σας έβλεπα και δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλαγες».

«Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή κάνουνε διάφορες πλάκες. Η Σάσα Σταμάτη επειδή είναι ένα αυθόρμητο παιδί, τη συνέχισε στον αέρα με αποτέλεσμα κάποιο μέλος της ομάδας να θιχτεί άσχημα» είπε στην Πρωινή Μελέτη, η Βίκυ Παγιατάκη.

Πολλές φορές τα σχόλια της δημοσιογράφου είχαν προκαλέσει αντιδράσεις καθώς για αρκετούς ίσως δεν λέγονταν την κατάλληλη ώρα, μιας και η εκπομπή είναι πρωινή.

Μέχρι στιγμής, επίσημη απάντηση-σχόλιο από τις δύο πλευρές δεν υπάρχει.

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για το θέμα της απομάκρυνσης της δημοσιογράφου από την πρωινή εκπομπή του MEGA και για την μεταξύ τους σχέση.

«Την στήριξα από την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν τσακωθήκαμε αληθινά, πέρα από τα λεκτικά του αέρα», είπε η αστρολόγος του «Πρωινού mou» στην «Πρωινή Μελέτη»και συνέχισε λέγοντας: «Το έμαθα τώρα το πρωί και κλαίω! Δεν είχα κανένα λόγο να έχω κόντρα με την Σάσα. Είναι αγαπημένο μου παιδί.»

Λίγο αργότερα η Βίκυ Παγιατάκη ευχήθηκε να μην είναι οριστική η απόφαση του καναλιού και έδωσε τη δική της εξήγηση για το θέμα: «Η Σάσα ήταν υπερβολική! Της ξεφεύγουν πράγματα που δεν πρέπει και δεν είναι αληθινά!».


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/sasa-stamati-proino-mou/#ixzz1OFmuYKtL

...........................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: