Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η τελετή έναρξης των Special Olympics στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Δες φωτογραφίες



Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης των Specials Olympics 2011 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία 10.000 αθλητών, θεατών και μελών των αποστολών από 183 χώρες.
Η έναρξη της τελετής συνοδεύθηκε από δεκάδες πυροτεχνήματα και επευφημίες των θεατών, ενώ αμέσως μετά μπήκαν στο Στάδιο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρόεδρος του κινήματος των Special Olympics Τιμ Σράιβερ και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου.

Ωστόσο, από την τελετή έναρξης απουσίαζε ο πρωθυπουργός, αν και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει. Υπεθυμίζεται ότι στην πρόβα της τελετής, όταν ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου, ο κόσμος άρχιζε να αποδοκιμάζει αν και ο ίδιος δεν ηταν εκεί.

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι θεατές στην Ελληνική αλλά και την Κυπριακή αποστολή κατά την είσοδό τους στο Στάδιο. Ειδικότερα, στο τέλος της παρέλασης, όταν η πολυμελής Ελληνική αποστολή εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν ρυθμικά και εμψύχωναν τα μέλη της, τα οποία χαιρετούσαν το πλήθος ανεμίζοντας τα γαλανόλευκα καπέλα τους.


Tο pre-show της τελετής έναρξης παρουσίασαν ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης με την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου και τον αθλητή ιστιοπλοΐας Γιάννη Στρατηγόπουλο.
Δες φωτογραφίες:




















http://www.tlife.gr/Article/news-olympics/0-9-18629.html
......................................................................................................................................


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

-Με όλον τον σεβασμό στα άτομα -μη τεμνόμενα πρόσωπα- με ειδικα προτερήματα Ζωής,εχω ως ταπεινός σκεπτόμενος Ελ-ληνας(ναί ρέ υπάρχουν καί τέτοιοι ακόμη!!!) μια απορία:Γιατι να αθλουνται και να αγωνιζονται άτομα μή αρτιμελή δηλαδή άρρωστα(άνευ ρώμης)καί ασθενή (άνευ σθένους.Ντροπή σας ρε να εκεμεταλεύεστε τήν ανθρώπινη δυστυχία καί με τά δικά μας λεφτά.'Αι στόν αγύριστο καί σείς καί η κοκακόλα σας, τομάρια-.- ΠΣΞΝ