Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Γιατί η Χριστίνα Λαμπίρη έκλαψε στην εκπομπή της Untitled

Untitled

Έκλαψε live στην εκπομπή της η Χριστίνα Λαμπίρη, τί της είπαν και βούρκωσε η γνωστή παρουσιάστρια. Η Δέσποινα Μοιραράκη, που χθες ντύθηκε νυφούλα κι ενώθηκε με τον αγαπημένο της, Γιάννη Κοντούλη, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, δεν μπόρεσε, να κρύψει την έντονη συγκίνησή της για το ευχάριστο αυτό γεγονός και παρέσυρε τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με το Star, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τα συναισθήματά της, καθώς και για το πόσο ευτυχισμένη είναι που παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της. Η γνωστή επιχειρηματίας άρχισε να μιλά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή της και πως κατάφερε τελικά να είναι με τον άνθρωπο που αγαπά και θαυμάζει. Η εξομολόγησή της δεν άφησε ασυγκίνητη την παρουσιάστρια του «Super Star» που βούρκωσε και άρχισε να κλαίει.

Η Χριστίνα Λαμπίρη ευχήθηκε τα καλύτερα στη Δέσποινα Μοιραράκη, λέγοντας της πως αξίζει κάθε ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/klama-xristina-lampiri-moiraraki/#ixzz1O9GzyDdG
.......................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: