Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

«Αγανακτισμένοι» λίντσαραν βουλευτές. Επεισόδια [video]

aganaktismenoi-syntagma-vouleutes

«Αγανακτισμένοι» ήρθαν τετ-α-τετ με βουλευτές στο Σύνταγμα και η «γιούχα» πήγε σύννεφο. Δείτε βίντεο με αποδοκιμασίες βουλευτών από «Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα«.

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τρίτης (21/05) όλοι οι είσοδοι και οι έξοδοι που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου και η κεντρική είσοδος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, είχαν αποκλειστεί από Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.

Να σημειωθεί πως την ώρα της συγκέντρωσης των μελών του κινήματος των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, τα οποία ξεπέρασαν για 7η συνεχόμενη ημέρα τους 30.000, διεξαγόταν και συζήτηση στη Βουλή. Το θέμα ήταν ένα νομοσχέδιο του κ. Χρυσοχοϊδη για την αδειοδοτήση βιομηχανικών πάρκων.

Οι βουλευτές μεταξύ των οποίων, ο κ. Τζαβάρας και ο κ. Γείτονας, προσπαθούσαν για περίπου δύο ώρες να φύγουν. Τελικά λίγο πριν τις δώδεκα ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των βουλευτών. Στο κοινοβουλευτικό κτίριο παρέμεινε και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος.

Όποιος πολιτικός προσπάθησε να φύγει, αποδοκιμάστηκε έντονα και επέστρεψε ξανά στο κτίριο, ενώ οι διαδηλωτές πετούσαν μπουκάλια στα αυτοκίνητα των βουλευτών. Οι υπηρεσίες Ασφαλείας αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους βουλευτές μέσω του Εθνικού Κήπου, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη εισβολή στη Βουλή.

Ένας βουλευτής που αποφάσισε να φύγει πεζός σίγουρα το μετάνιωσε κατευθείαν, καθώς αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Δείτε βίντεο με αποδοκιμασία βουλευτή στο Σύνταγμα:

Δείτε βίντεο με μπουκάλια Αγανακτισμένων σε αυτοκίνητα βουλευτών:


video
Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/aganaktismenoi-vouleutes-epeisodia-video/#ixzz1O2W5y4fn
....................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: