Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αμνησία ο Τέλλογλου από επίθεση αγνώστων [video]

telloglou-tasos

Με μετατραυματική αμνησία νοσηλεύεται ο Τάσος Τέλλογλου. Δείτε το αποκαλυπτικό video, πως χτυπούν στο κεφάλι τον Τάσσο Τέλλογλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου κινούνταν πεζός στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, όταν οι άγνωστοι τον ακολούθησαν άρχισαν να τον προπηλακίζουν φτάνοντας μέχρι την οδό Ζαλοκώστα.

Ο Τάσος Τέλλογλου τους απευθύνθηκε λέγοντας τους «Γιατί με βρίζετε; Εγώ δεν σας έβρισα. Δεν σας έκανα κάτι» και γύρισε να φύγει με κατεύθυνση το σταθμό του μετρό όταν ένας από την ομάδα του επέφερε πισώπλατο χτύπημα με γροθιά και αγκωνιά που είχε ως αποτέλεσμα ο Τάσος Τέλλογλου να χάσει τις αισθήσεις του και να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, διαγνώστηκε με μετατραυματική αμνησία και φέρει εκδορές στο μάγουλο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το video της επίθεσης στον Τάσο Τέλλογλου:



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/epithesi-telloglou-video-amnisia/#ixzz1PQPJiZdS
.................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: