Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Γιαούρτωσαν τη Λιάνα Κανέλλη. Έξαλλη [video]

liana-kanelli-giaourti


Γιαουρτάκι έφαγε η Λιάνα Κανέλλη όταν προσπάθησε να περάσει με Smart τους Αγανακτισμένους. Δείτε βίντεο με γιουχαρίσματα-γιαούρτια στη Λιάνα Κανέλλη.

«Αφήστε την! Είναι η μόνη που τα λέει»! Ακούστηκε η φωνή ενός πιο ψύχραιμου.

Μόλις έφτασε στη Βουλή, η Λιάνα Κανέλλη επισκέφθηκε τους δημοσιογράφους και τους ενημέρωσε σχετικά ενώ τους εξήγησε πως ενώ της ζητούσαν να παραιτηθεί, εκείνη τους έλεγε ότι έπρεπε να την αφήσουν να πάει στη Βουλή για να παραιτηθεί διότι δεν προβλέπεται στο Χίλτον.

«Είχα ανοιχτά τα παράθυρα και πήγαινα με διάθεση συζήτησης Κατέβηκα και εξήγησα στους ανθρώπους ότι για να πω «όχι» στο Μεσοπρόθεσμο πρέπει να πάω. Τότε ένας, που φορούσε μαντήλι και καπέλο μου πέταξε γιαούρτι» είπε η Λιάνα Κανέλλη.

Η κ. Κανέλλη υποστήριξε ακόμα ότι οι υπόλοιποι διαδηλωτές του φώναξαν να σταματήσει, λέγοντας «Καλά, την Λιάνα “χτυπάς”;». «Τελικά με βοήθησαν να περάσω και να φτάσω στην Βουλή σπρώχνοντας το αμάξι μου», υποστήριξε.

Δείτε βίντεο με την αποδοκιμασία της Λιάνας Κανέλλη:Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/liana-kanelli-giaourti-video/#ixzz1QhI1eqCc
................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: