Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μαζικές παραιτήσεις βουλευτών ΠΑΣΟΚ: Ποιοί παραιτούνται [video]

paratiseis-vouleuton

Μετά την παραίτηση Γιώργου Φλωρίδη και Έκτωρα Νασιώκα, άλλοι δύο βουλευτές ετοιμάζονται να παραιτηθούν. Ποιοί βουλευτές σκοπεύουν να δηλώσουν παραίτηση από το βουλευτικό τους αξίωμα;

Ο Γιώργος Φλωρίδης ήταν ανάμεσα στους 12 βουλευτές που είχαν απειλήσει ότι θα καταψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο, αλλά κανείς δεν ανέμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρος της Βουλής ο Γιώργος Φλωρίδης αναφέρει τους λόγους παραίτησής του: «Η κορύφωση της εθνικής κρίσης σε πολιτικό επίπεδο, η αδυναμία στοιχειώδους συνεννόησης των πολιτικών κομμάτων και η ογκούμενη έκφραση αγανάκτησης των πολιτών για την οικονομική και πολιτική χρεοκοπία, σε συνδυασμό με τη σύγχυση που δημιουργεί ένας ανεύθυνος δημαγωγικός λόγος, φέρνουν τη χώρα πολύ κοντά σε μία ανυπολόγιστη καταστροφή».

Παραίτηση από βουλευτής υπέβαλλε και ο Έκτωρας Νασιώκας βουλευτής Λάρισας, με δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής, ενώ έντονη είναι η φημολογία και για τον Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο βουλευτή Αρκαδίας και την Εύα Καϊλή βουλευτή Θεσσαλονίκης.

Δείτε το video από τις δηλώσεις Έκτωρα Νασιώκα:



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/06/floridis-kaili-nasiokas-paraitisi/#ixzz1PT2Kccev
............................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: