Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δολοφονήθηκε παίκτης του ΚΑΟ Δράμας

Ο Μαυροβούνιος σέντερ Λιούμπο Γιοβάνοβιτς έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στην πατρίδα του, στο Sports cafe «Λούτρι» της πόλης Τσέτινιε, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας.

Ο Γιοβάνοβιτς βρισκόταν μαζί με συμπαίκτες του από τη δεύτερη ομάδα της Εθνικής Μαυροβουνίου και παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα, στον εξωτερικό χώρο. Λόγω βροχής, η παρέα μπήκε μέσα στο μαγαζί για να συνεχίσουν.

Περίπου στις 22:30, ένας ληστής οπλισμένος, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του, εισέβαλε στην καφετέρια ζητώντας χρήματα. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα βρήκε τον 24χρονο μπασκετμπολίστα στο στήθος, με αποτέλεσμα ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς να υποκύψει στα τραύματά του, πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο ληστής τράπηκε σε φυγή και καταζητείται από την τοπική αστυνομία. Ο τεχνικός του ΚΑΟ Δράμας, Φώτης Τακιανός, είναι συντετριμμένος για τον θάνατο του παίκτη του, που πρωταγωνίστησε στην επάνοδο της ομάδας της Δράμας στην Α1 φέτος.


http://eisodos17.blogspot.com/2011/07/blog-post_1957.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FKDXJq+%28%CE%95%CE%AF%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82+17%29
..................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: