Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Ποιό ελληνικό νησί το ομορφότερο του κόσμου


santorini

Εξωτικές παραλίες και μαγευτικής ομορφιάς τοπίο. Διαβάστε πώς είναι όνειρο ζωής για τους περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως να επισκευθούν τη Σαντορίνη.

Μία ακόμη πρωτιά κατέκτησε το πανέμορφο νησί του έρωτα, η Σαντορίνη, η οποία ανακηρύχθηκε από το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό «Travel + Leisure» ως το ομορφότερο νησί του κόσμου.

Ο διαγωνισμός που διεξάγει το έγκριτο περιοδικό γίνεται για 16η φορά (πέρυσι η Σαντορίνη ήταν 6η) και εκτός του ομορφότερου νησιού ανακηρύττει και τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, όπου πρώτη είναι η πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης, Μπανγκόκ.

Το περιοδικό εκθειάζει τη Σαντορίνη αναφερόμενο στα μαγευτικά και χιλιοτραγουδισμένα ηλιοβασιλέματα στην Οία, στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, τους φιλόξενους ανθρώπους αλλά και το όμορφα σοκάκια μέσα στα λευκά σπίτι με τις γαλάζιες στέγες.

Το μοναδικό τοπίο της Καλντέρα της Σαντορίνης δεν μπορούσε να μην αφήσει ασυγκίνητους τους αναγνώστες του περιοδικού και να ψηφίσουν το ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης ως τον καλύτερο προορισμό του κόσμου.Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/07/santorini/#ixzz1RiQ8WJda
...................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: