Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο

papadop

Ποιός ο γνωστός ερμηνευτής που συνελήφθη από τη γερμανική αστυνομία με πλαστό διαβατήριο; Τί δήλωσε άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος για την περιπέτεια του τραγουδιστή και το πλαστό διαβατήριο.

O Γιώργος Παπαδόπουλος πήρε το τρένο από το Ντίσελντορφ για να πάει σε ραντεβού έξω από την πόλη. Στον σταθμό του Ντόυισμπουργκ, δύο αστυνομικοί τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο.

Ο ερμηνευτής Γιώργος Παπαδόπουλος τους εξήγησε ότι κατάγεται από την Κύπρο και πως βρίσκεται στη Γερμανία με σκοπό να δώσει κάποες συναυλίες, ενώ επέδειξε το διαβατήριό του.

Εκεί ήταν που άρχισαν τα δύσκολα για το Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς οι αστυνομικοί, όπως φάνηκε, δεν είχαν ξαναδεί κυπριακό διαβατήριο και θεώρησαν πλαστό το διαβατήριο.

Αυτό που έβαλε σε υποψίες τους Γερμανούς αστυνομικούς ήταν το γεγονός ότι στο κυπριακό διαβατήριο οι λέξεις «Κυπριακή Δημοκρατία» είναι γραμμένες και στα αγγλικά, αλλά και στα τουρκικά. Μάταια ο Γιώργος Παπαδόπουλος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τρεις επίσημες γλώσσες.

Τελικά, μετά από πολλές ώρες και μεγάλη ταλαιπωρία, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αφέθηκε ελεύθερος. «Ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο, επειδή έπεσε σε κάποιους που ναι μεν έκαναν καλά την δουλειά τους, έπρεπε όμως να ήταν πιο ενημερωμένοι για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ας θεωρήσουμε ότι ήταν μια κακιά στιγμή», δήλωσε συνεργάτης του τραγουδιστή που ήταν μαζί του στην Γερμανία.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/07/giorgos-papadopoulos-plasto-diavatirio/#ixzz1RK8qdomc

........................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: