Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Από τι πέθανε ο γαμπρός του Νίκου Σεργιανοπουλου

Desktop5_0

Η τραγωδία στην οικογένεια Σεργιανόπουλου συνεχίζεται. Μετά το Νίκο Σεργιανόπουλο και την αδερφή του, τώρα και ο γαμπρός του άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, που τόσο είχε παλέψει για να λάμψει η αλήθεια με το θέμα του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου και είχε προσπαθήσει να στηρίξει την οικογένειά του, μετά και από το θάνατο της συζύγου του, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή στη Θεσσαλονίκη. Η κηδεία θα γίνει το πρωι του Σαββάτου (23/7) στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στη Δράμα.

Μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε να σταθεί στην οικογένεια της συζύγου του Έφης Παπαθεοδώρου, της οποίας η κατάσταση είχε χειροτερέψει μετά την είδηση του θανάτου του αδελφού της. Εκείνος όμως, ήταν πάντα δίπλα της και ακόμη και μετά το θάνατό της προσπάθησε να στηρίξει την οικογένεια και το παιδί τους.

Μετά το χαμό της γυναίκας του, όμως, φαίνεται πως ήρθε και εκείνος αντιμέτωπος με την ασθένεια και δεν τα κατάφερε τελικά. Τρία ολόκληρα χρόνια ο άτυχος άντρας ταλαιπωρούνταν με την αρρώστια. Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας του δυστυχώς είχε επιδεινωθεί. Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης άφησε την τελευταία του πνοή.

Τραγικές φιγούρες είναι η μητέρα της γυναίκας του, αλλά και το παιδί του, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασε και τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο γιος του, Γιώργος, ο οποίος ολοκληρώνει την θητεία του, του έκλεισε τα μάτια. Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου μετά το θάνατο της γυναίκας του έμαθε ότι έχει την επάρατο νόσο. Παράλληλα με το δράμα που ζούσε είχε να αντιμετωπίσει και την αρρώστια του. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή. Η τραγωδία αυτής της οικογένειας απ’ ότι φαίνεται δεν έχει τελειωμό. Μέσα σε τρία χρόνια, τρεις κηδείες.

Η κηδεία του γαμπρού του Νίκου Σεργιανόπουλου έγινε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Δράμα.

Θερμά συλλυπητήριά στην οικογένειά του.



.....
Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/07/gampros-nikou-sergiaopoulou/#ixzz1SraBa8FW
..................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: