Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Η Απόλυτη Καλοκαιρινή Αντιοξειδωτική Δίαιτα του Δ. Γρηγοράκη! Δες το πρώτο μενού...

Η απόλυτη καλοκαιρινή αντιοξειδωτική δίαιτα του Κλινικού διαιτολόγου διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς το καλοκαίρι για να χάσεις έως και 4 κιλά σε μία εβδομάδα.

Δύο είναι οι πιο σύγχρονες "ανακαλύψεις" στον χώρο της διατροφής
και τις γνωρίζεις καλά. Τα αντιοξειδωτικά που κάνουν τον οργανισμό σου πιο δυνατό, το μεταβολισμό σου πιο γρήγορο και το δέρμα σου πιο λαμπερό, αλλά και ο γλυκαιμικός δείκτης, που αν διατηρηθεί χαμηλός γίνεται καλός σύμβουλος κατά της λιγούρας και της ακατάσχετης όρεξης.

"Ο συνδυασμός αυτός καθιστά ακόμα περισσότερο αποτελεσματική την προσπάθεια ενός ατόμου να διαχειριστεί καλύτερα το σωματικό του βάρος. Ταυτόχρονα, αξιοποιούμε τα μεταβολικά πλεονεκτήματα του καλοκαιριού, τα οποία δεν είναι άλλα από το ενδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, την επάρκεια σε βιταμίνη D και τα χαμηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες στον οργανισμό" αναφέρει ο Δημήτρης Γρηγοράκης.

ΜΕΝΟΥ 1
O Δημήτρης Γρηγοράκης έχει ετοιμάσει 6 μενού διατροφής για το καλοκαίρι.
"Ξεκινάμε την προσπάθεια εφαρμόζοντας το πρώτο μενού Απόλυτης Καλοκαιρινής Αντιοξειδωτικής Δίαιτας, το οποίο έχει ως στόχο να εισάγει ήπια τον οργανισμό στην κατάσταση της δίατας".

perissotera

http://www.tlife.gr/Article/fitness-dietgrigorakis/0-80-19295.html
.........................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: