Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Τα ψέματα της καμαριέραςΦωτο της Ναφισάτου Ντιάλο την οποία δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.Τα στοιχεία που διαθέτει η αμερικανική Διαιοσύνη, δείχνουν ότι η καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο, από τη Γουϊνέα, είναι πόρνη πολυτελείας στο ξενοδοχείο του Μανχάταν και εκμεταλλεύτηκε τη συναινετική συνεύρεσή της με τον Στρος Καν για να βγάλει λεφτά.
Διατηρεί σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών, έχει καταθέσεις 100.000 δολαρίων, είπε ψέματα στο Δικαστήριο και όταν ζήτησε άσυλο στις ΗΠΑ και ψεύδεται για το εισόδημά της για να απολαμβάνει επίδομα πρόνοιας και φοροαπαλλαγές.
Η καμαριέρα διατηρεί σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών, μέλη εγκληματικής ομάδας, είναι ψεύτρα κατ' εξακολούθηση και αρκετά ευκατάστατη... που, όμως, ψεύδεται για να διατηρεί κατοικία με επίδομα πρόνοιας και να απολαμβάνει φοροαπαλλαγών, δηλώνουν στην εφημερίδα New York Post, πηγές που μετείχαν στις έρευνες.
Η 32χρονη Ναφισάτου Ντιάλο, η καμαριέρα στο ξενοδοχείο Σόφιτελ του Μανχάταν, μέσα από μια σειρά ψέματα και αντιφάσεις, μετατράπηκε σε απελευθερωτή του Στρος Καν, του ανθρώπου που είχε κατηγορήσει για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση. Η 32χρονη καμαριέρα από τη Γουϊνέα, παρότι αρχικά θεωρείτο αξιόπιστη, αξιοσέβαστη και σκληρά έργαζόμενη, πιστή μουσουλμάνα κλπ κλπ, στη συνέχεια, κι ενώ ανακρίνονταν, έπεσε σε αντιφάσεις, είπε ψέματα, ομολόγησε τα ψέματά της, κατέρρευσε κάποιες φορές και σε μια περίπτωση, έπεσε λιπόθυμη στο πάτωμα και για αρκετές ημέρες δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών.
Κυρίως μέσω μιας καταγεγραμμένης τηλεφωνικής συνομιλίας της - σε ένα από τα πέντε τηλέφωνα που έχει στο όνομά της - με τον συμπατριώτη φίλο της, κρατούμενο σε φυλακή αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, η Ναφισάτου Κάλο, οδήγησε τον εισαγγελέα να απελευθερώσει τον Στρος Καν και να φέρει τα πάνω κάτω στο σκάνδαλο που συντάραξε τον κόσμο.
Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Post, επικαλούμενη δηλώσεις και στοιχεία των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η καμαριέρα έκανε διπλή δουλειά στο ξενοδοχείο. Εκτός απο καμαριέρα, παρείχε και άλλες υπηρεσίες σε πλούσιους πελάτες, κερδίζοντας μεγάλα πουρμπουάρ.
"Υπάρχουν πληροφορίες ... ότι της έδιναν εξαιρετικά φιλοδωρήματα, εάν καταλαβαίνετε τί εννοώ", φέρεται να δηλώνει στην αμερικανική εφημερίδα, πηγή που μετείχε στις έρευνες. "Και δεν το έκαναν αυτό επειδή τους έδινε έξτρα πετσέτες..." συμπληρώνει.

www.ethnos.gr
http://amanpoiare.blogspot.com/2011/07/blog-post_9491.html
...............................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: