Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Γνωστός δημοσιογράφος-πανελίστας θύμα απαγωγής

parousiastis-mystery

Πολύ γνωστός πανελίστας πρωινής εκπομπής έπεσε θύμα απαγωγής. Πώς έπεσε στα χέρια απαγωγέων ο 27χρονος δημοσιογράφος-πανελίστας;

Από τις 24 Ιουνίου είναι στα χέρια απαγωγέων πολύ γνωστός πανελίστας-δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής.

Το θρίλερ άρχισε την 24η Ιουνίου όταν ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε νωρίς από το σπίτι του για να πάει στην πρωινή εκπομπή όπου εργαζόταν και να προετοιμάσει τα θέματά του. Αυτή ήταν η αρχή του μαρτυρίου για τον 27χρονο.

Σύμφωνα με την Espresso, με το που κατέβηκε και πήγε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του, τέσσερις κουκουλοφόροι τον άρπαξαν με τη βία και αφού του έδεσαν τα μάτια πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν! Οι διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν ήταν σκληρές και γίνονταν – αποκλειστικά – με τη μητέρα του θύματος και τους κακοποιούς. Οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά την οικονομική επιφάνεια της οικογένειας, παρά το γεγονός ότι αυτά τα στοιχεία δεν ήταν ευρέως γνωστά.

Ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις, οι απαγωγείς υπέδειξαν συγκεκριμένο σημείο για την αποστολή των λύτρων, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις έφτασαν τα 700.000 ευρώ. Τελικά, μόλις πήραν τα λεφτά, οι δράστες ελευθέρωσαν τον δημοσιογράφο σε περιοχή των Αχαρνών, όπου λίγα λεπτά αργότερα τον βρήκε η οικογένειά του.

Η υπόθεση κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό και είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε οι στενοί συνεργάτες του 27χρονου γνώριζαν τι είχε συμβεί. το μόνο που ήξεραν ήταν ότι αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και γι’ αυτό θα απουσίαζε αρκετές μέρες. Μόλις χθες εξέδωσε δελτίο τύπου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ανακοινώνοντας ότι έλαβε τέλος η ομηρία του πανελίστα.

Στη σύλληψη των δραστών αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο η κατάθεση του τελευταίου, αφού βέβαια συνέλθει από την κατάσταση-σοκ στην οποία βρίσκεται μετά τα όσα πέρασε! Όσο για το ποιος είναι, θα σας πούμε λίγα σεβόμενοι την επιθυμία των γονέων να μη γίνουν γνωστά τα στοιχεία του:

Όπως είπαμε και πριν, εργαζόταν σε πρωινή εκπομπή μεγάλου καναλιού και δεν ήταν από τους «δημοφιλείς» πανελίστες, από εκείνους που μας έμειναν φέτος στη μνήμη. Ίσως επειδή δεν τον βοήθησε και το ύφος της εκπομπής, το γεγονός δηλαδή ότι δεν έδωσε έμφαση στο «κουτσομπολιό» και τις life style ειδήσεις, όπως έκαναν οι «απέναντι».

Μιλάμε πάντα για τη ζώνη «10 με 1″ το πρωί και όχι για τις ενημερωτικές εκπομπές που προηγούνται.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/07/dimosiografos-panelistas-apagogi/#ixzz1RpCtr1Nh
..................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: