Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στις Κυκλάδες 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Σταδιακά βόρειοι 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παραθαλάσσια η μέγιστη 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85926&catid=3

...........................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: