Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

“Στο δρόμο” τα Ο.Υ.Κ.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου αποφάσισε να κάνει έξωση στα Ο.Υ.Κ.! Το Σώμα βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά Αττικής, όπου εδώ και χρόνια οι βατραχάνθρωποι κάνουν την εκπαίδευσή τους και διατηρούν τα γραφεία τους οι αξιωματικοί του σώματος. Από δω και στο εξής τα «βατράχια» θα μείνουν «άστεγα», γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην εκπαίδευση και την δράση του Σώματος, διότι η διοίκηση της Κτηματικής Εταιρείας προσβλέπει προφανώς στην αξιοποίηση του ακινήτου και τις γύρω εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγίου Κοσμά με πιο ωφέλιμο τρόπο.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση της ΚΕΔ είχε γίνει εν γνώση του πρώην υπουργού Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου, μιας και η ΚΕΔ υπάγεται στο συγκεκριμένο υπουργείο με αποτέλεσμα ο κ. Βενιζέλος να πέσει όχι μόνο από τα σύννεφα άλλα και να αιφνιδιασθεί στο άκουσμα της… τραγελαφικής είδησης.
Την ίδια έκπληξη όμως προκάλεσε η απόφαση της ΚΕΔ και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Λιμενικού ότι τα Ο.Υ.Κ θα μείνουν χωρίς εγκαταστάσεις λόγω… έξωσης από εταιρεία του Δημοσίου και σήκωσε το τηλέφωνο να ενημερώσει τον πολιτικό προϊστάμενο της ΚΕΔ Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος επίσης δεν γνώριζε τίποτα μιας και η απόφαση είχε ληφθεί επί Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: