Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Ποιοι τέσσερις υπουργοί στη σέντρα για τη Siemens

4ypourgoi-mystery

Ποιοι τέσσερις υπουργοί βγαίνουν στη σέντρα για το σκάνδαλο Siemens και τι γίνεται με τη συλλογή υπογραφών για παραπομπή τους;

Με βάση τις ίδιες πηγές, το αίτημα θα αφορά μόνον τέσσερις από τους πρώην υπουργούς που το όνομά τους ενεπλάκη στην υπόθεση, και συγκεκριμένα τους Τάσο Μαντέλη, Άκη Τσοχατζόπουλο, Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Γιώργο Αλογοσκούφη.

Να σημειωθεί ότι στο πόρισμα της πλειοψηφίας της εξεταστικής επιτροπής διατυπωνόταν πρόταση για περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ευθυνών για πέντε πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, τους κυρίους Τάσο Μαντέλη, Χρίστο Βερελή, Γιάννο Παπαντωνίου, Νίκο Χριστοδουλάκη, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Προς διερεύνηση ανέφερε η πρόταση και επτά πρώην υπουργούς της ΝΔ, τους κυρίους Γιώργο Βουλγαράκη, Βύρωνα Πολύδωρα, Προκόπη Παυλόπουλο, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Γιώργο Αλογοσκούφη, Γιάννη Παπαθανασίου και Μιχάλη Λιάπη.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είχε διαβεβαιώσει τη Βουλή ότι η διερεύνηση της υπόθεσης θα συνεχιστεί πολύ σύντομα.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/07/ypourgoi-siemens/#ixzz1ROsA1r1h
.............................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: