Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Νέο κόμμα ιδρύει ο Σταμάτης Μαλέλης του Star; [video]

mallelis-lampiri

Είδηση-βόμβα έβγαλε η συνέντευξη του Σταμάτη Μαλέλη στη Χριστίνα Λαμπίρη. Δείτε βίντεο με τις πολιτικές εξαγγελίες του Σταμάτη Μαλλέλη;

Ο Σταμάτης Μαλέλης ξεκινά με μια ομάδα ανθρώπων ένα νέο δημοκρατικό όμιλο. Στη συνέντευξη του, έκανε λόγο για «οικονομία της αλληλεγγύης», «συγκεκριμένους νόμους που διέπουν κράτος-επιχειρήσεις» και «αλλαγή της πολιτικής φουρνιάς».

Ο κ. Μαλέλης ζήτησε να μπουν άνθρωποι άφθαρτοι στην πολιτική, που έχουν καταξιωθεί στη δουλειά τους.

Μιλώντας για τον πολιτικό σχηματισμό τον οποίο οραματίζεται, ο Σταμάτης Μαλλέλης τον χαρακτήρισε «προοδευτικού χαρακτήρα, αλλά όχι κομμάτι της Αριστεράς». Αντίθετα μίλησε για «μαζικό χαρακτήρα που να μπορεί να διεκδικήσει πράγματα», όπως το «να ζήσουμε χωρίς τη Wall Street».

Οποιοδήποτε ανάπτυξη επιχειρείται να γίνει με το υπάρχον σύστημα θα είναι «ανάπτυξη της υπανάπτυξης»

Τέλος, ο Σταμάτης Μαλέλης ανέφερε οτι ο νέος πολιτικός σχηματισμός που οραματίζεται βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτά που πρεσβεύει ο Φώτης Κουβέλης.

Δείτε σε βίντεο τις πολιτικές εξαγγελίες του Σταμάτη Μαλλέλη:

Αιφνιδιασμός Μαλέλη, αυτό είναι σίγουρο. Η καχυποψία του κόσμου είναι δεδομένη. Πάντως, κάθε νέα πρόταση από άφθαρτα και καταξιωμένα άτομα στο χώρο τους είναι καλοδεχούμενη.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/07/stamatis-malelis-neo-komma/#ixzz1RSBMQ2LF
.............................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: