Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Όταν περνάει το ερωτικό πάθος.....

Όταν περνάει το ερωτικό πάθος.....



Είμαστε με την κοπέλα μου σε σχέση 3 χρόνια και ενώ στην αρχή ήμουν πολύ ερωτευμένος, τελευταία δεν με ελκύει ερωτικά.
Έχει παχύνει, δεν περιποιείται τον εαυτό της και η σχέση μας έχει ρουτινιάσει. Αποφεύγω να κάνω έρωτα μαζί της αλλά μέσα μου νιώθω ενοχές. Πρέπει να χωρίσω;

Όλες οι σχέσεις περνάνε μία καμπή, ιδιαίτερα αφού περάσει ένα χρονικό διάστημα μετά από το οποίο αναπόφευκτα ελαττώνεται το αρχικό πηγαίο ερωτικό πάθος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η κατάσταση που βιώνετε είναι μη αναστρέψιμη.

Η όλη μαγεία μίας μακροχρόνιας σχέσης έγκειται στην δύναμή της να προσπερνάει και να θεραπεύει τα οποία εμπόδια ή ματαιώσεις την απειλούν και να βγαίνει ενδυναμωμένη μέσα από αυτά. Ο έρωτας μπορεί να είναι δυνατότερος αν διανύσετε μαζί και όχι χωριστά αυτήν την παθητική περίοδο και καταφέρετε να αναβιώσετε τα πρώιμα συναισθήματα και επιθυμίες που είχατε όταν γνωριστήκατε.

Για να το επιτύχετε αυτό όμως θα πρέπει πρώτον να απαλλαγείτε από τις ενοχές που σας στοιχειώνουν, δεύτερον να θέλετε να προσπαθήσετε και τρίτον να πιστεύετε ότι οι θετικές αλλαγές είναι εφικτές. Μπορείτε να μιλήσετε στην σύντροφό σας για το πώς νιώθετε χωρίς να την κάνετε να νιώσει απορριπτέα, αντίθετα να την βάλετε σύμμαχο στην προσπάθεια και να της εξηγήσετε ότι περιμένετε και από εκείνη να σας δείξει ότι σας επιθυμεί.

Το ότι έχει πάρει κιλά ή έχει εγκαταλείψει τον εαυτό της μπορεί να υποκρύπτει ότι και η ίδια έχει παραιτηθεί από την σχέση, και αυτό με την σειρά του ενισχύει τη δική σας αμφιθυμία. Μία σχέση οφείλουν να την διανθίζουν και τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα.



Πηγη:
madata.gr
http://lamogio24.blogspot.com/2011/08/blog-post_245.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Lamogio24+%28lamogio24%29
..............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: