Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Συγκλονιστικός και ο τρίτος κύκλος της «Ζωής της Άλλης»!


Πάθη, ίντριγκες, έρωτες: τα πάντα θα περιλαμβάνει «Η Ζωή της Άλλης» κα στον τελευταίο κύκλο της σειράς!

Η αγωνία θα χτυπήσει «κόκκινο», αφού η Ξένια θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει ολόκληρη την οικογένεια Καλλιφατίδη.
Το σχέδιο της περιλαμβάνει και την βοήθεια του πλούσιου επιχειρηματία Σήφη, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποπλανήσει και… θα τα καταφέρει!
Όλα θα ξεκινήσουν σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο οποίο ο Σήφης παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί η Ξένια κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να του δείξει πόσο τον θέλει και φυσικά τον «τυλίγει».
Και αφού γίνουν ζευγάρι, πριν καλά – καλά αυτός το καταλάβει, μετά προσπαθεί να το πείσει να διεκδικήσει το catering από την Κάτια, προκειμένου να αναλάβει αυτή την διεύθυνση του και να την συντρίψει την Καλλιφατίδη, σύμφωνα με το «Έθνος».
Στο στόχαστρο της Ξένιας βρίσκεται φυσικά και η Ελπίδα, η οποία όμως έχει συναισθηματικά μπλεξίματα: Αλέξης ή Χάρης; Χάρης ή Αλέξης; Την λύση –τουλάχιστον στην αρχή- θα της δώσει η Στέλλα, η οποία της αποκαλύπτει ότι ο Αλέξης της έκανε πρόταση γάμου.
Η Ελπίδα θα αποφασίσει να αφοσιωθεί στον Χάρη (αφού πρώτα περάσει ένα τεράστιο σοκ), όμως μετά από στενό μαρκάρισμα του Αλέξη θα υποκύψει –τι να κάνει και αυτή; Άνθρωπος είναι!- και θα ζήσουν έναν θυελλώδη πλην κρυφό έρωτα…

http://tosokaki.blogspot.com/2011/08/blog-post_3067.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ToSokaki+%28To+sokaki%२९
............................................


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλά όλη μέρα τετοιες μαλακίες βλέπεις.τουρκικα και Δανδουλάκι?